E. info@ecotecbv.nl
T. 038 - 375 83 63

Diensten

Bij EcoTec Gevelliften staan de veiligheid en betrouwbaarheid van gevelonderhoudinstallaties hoog in het vaandel. Deze overtuiging is verweven in de techniek van onze installaties.

Zoals bij iedere technische constructie kunnen deze waarden echter alleen worden gewaarborgd voor de langere termijn door het uitvoeren van structureel en passend onderhoud aan de installaties. Mede door dit onderhoud kan het technische storingspercentage tot een minimum worden gereduceerd.
locatie_ecotec-vakmensen

Ervaren vakmensen


Zowel voor vakbekwaam onderhoud als voor een snelle respons op storingsmeldingen beschikken wij over ervaren vakmensen. Deze vakmensen zijn bekend met de behoeften van de klant en zullen waardevolle informatie vanuit de praktijk structureel naar ons terugkoppelen. Op deze wijze worden de waarden veiligheid en betrouwbaarheid nog verder geoptimaliseerd.

tekening_op_maat

Tekening op maat


Onze engineers tekenen uw wensen op maat uit. Zij houden rekening met de werking en het gebruik.

productie_montage

Productie & montage


De productie van onze producten vindt plaats in onze werkplaats. Montage voeren wij uit op locatie, zo krijgt u een direct werkend onderhoudsproduct.

onderhoud_inspectie

Onderhoud & inspectie


Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij inspecteren en onderhouden onze producten zodat deze langer meegaan.

serviceteam

Serviceteam


Ons ervaren serviceteam is bereikbaar voor storingen en lost eventuele problemen snel op.

Dakveiligheidsinrichting


Voor het veilig bereiken van gevelonderhoudsystemen en andere technische installaties op daken kunnen wij u van dienst zijn met de vereiste dakveiligheidsinrichting en adviezen daaromtrent. Hiertoe wordt een risicoinventarisatie- en evaluatie uitgevoerd, resulterend in een advies en voorstel.
dakveiligheidsinrichting_ecotec
Contact