E. info@ecotecbv.nl
T. 038 - 375 83 63

Over ons

EcoTec Gevelliften voorziet in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame gevelonderhoudsystemen. Onze systemen staan in een juiste verhouding met de benodigde investering dankzij de gestandaardiseerde opbouw.

Van dakwageninstallaties, gondelinstallaties tot (mono)railsystemen en gevelladders. Wij leveren en monteren diverse soorten systemen die wij zelf realiseren in onze eigen productiehal. Onze ervaren en gepassioneerde vakmensen ondersteunen u graag bij uw keuze voor een geschikt gevelonderhoudsysteem.

Contact opnemen?


contact offerte aanvragen

Waarom EcoTec Gevelliften?


Wij spelen in op de behoefte vanuit de markt om directer en efficiënter met leveranciers van gevelonderhoudsystemen te kunnen communiceren. Deze behoefte leidde eigenlijk tot de oprichting van EcoTec Gevelliften.

locatie_ecotec (1)

Aandacht voor projectinventarisatie


Jarenlange ervaring in de branche heeft geleerd dat een volledige projectinventarisatie de basis kan leggen voor een succesvolle uitvoering. Daarom gaan wij bij een inventarisatie uiterst grondig en zorgvuldig te werk en documenteren wij navenant. Hierbij krijgen aspecten als veiligheid, specifieke gebouwkenmerken, bouwkundige voorwaarden, directe omgeving en geografische ligging alle aandacht. Al onze monteurs zijn in het bezit van de vereiste VCA-diploma’s.

Het beste plan voor het onderhoud

van uw gebouw

Samen de juiste technische oplossing


EcoTec Gevelliften B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep

T. 038 - 375 83 63 E. info@ecotecbv.nl

    Stuur ons een bericht.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door EcoTec.

    Contact