E. info@ecotecbv.nl
T. 038 - 375 83 63

Gevelladder

De gevelladder (ECGL-10) is een praktische oplossing voor gevelonderhoud aan gebouwen met maximaal 4 bouwlagen. De gevelladder, uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, heeft een maximale lengte van 10 meter.

Ervaren specialisten


Gevelladder met buisrailsysteem


Met behulp van een enkelbaans buisrailsysteem is de gevelladder langs de gevel te verplaatsen. De gevelladder kan daarmee handmatig worden verreden over het buisrailtraject. Dit railsysteem is beschikbaar in een vast verankerde of vrij opgelegde uitvoering. Het is ook geschikt voor het rijden van zowel binnen- als buitenbochten en steunt af op de gevel door middel van een gevelrolstel met niet-strepende rubberen rollen. Door middel van een opstapbordes met tourniquet-toegang is de gevelladder vanaf de bovenzijde te betreden. De ladder kan ook gecombineerd worden met een monorailsysteem. In dat geval is de opstappositie aan de onderzijde. In dat geval spreken we van een hangladder.

Gebruikscomfort

Het gebruikscomfort is uitstekend dankzij een in- en uitklapbaar voetbordes ter hoogte van elke bouwlaag. Ook is de gevelladder aan de onderzijde voorzien van een knielbordes of eindemarkeringsbeugel. Met behulp van een railklem op het railwielstel kan de gebruiker de gevelladder in de parkeerpositie stormvast vergrendelen. We leveren ook een gevelklem waarmee de gevelladder met de gevel te verbinden is.

Gevelladder

Veiligheid


Om het valgevaar zo goed mogelijk te beperken is de gevelladder over de gehele lengte uitgevoerd met een veiligheidsrail. De gebruiker dient verplicht een harnasgordel met valdemper en positioneringslijn te gebruiken. Op het moment dat hij de gevelladder betreedt moet hij de vangwagen aan de valdemper in de veiligheidsrail geleiden. De ladder heeft een maximale werkbelasting van 120 kg (1 persoon). De gevelladder van EcoTec voldoet volledig aan de bepalingen in de RI&E voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche, Module Glas- en Gevelreiniging, februari 2016.

Oppervlaktebehandeling


Alle stalen delen van de gevelladder zijn thermisch verzinkt. De aluminium delen kunnen naar wens blank, geanodiseerd of gepoedercoat in RAL-kleur worden uitgevoerd.

Gevelladder kopen?


Wilt u gevelonderhoud laten uitvoeren aan een gebouw met maximaal 4 bouwlagen. Dan is de gevelladder een ideale manier om dit werk uit te laten voeren. Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Neem nu contact met ons op via 038 - 375 83 63 of info@ecotecbv.nl.

Samen de juiste technische oplossing


EcoTec Gevelliften B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep

T. 038 - 375 83 63 E. info@ecotecbv.nl

    Stuur ons een bericht.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door EcoTec.

    Contact