E. info@ecotecbv.nl
T. 038 - 375 83 63

Gevelonderhoudsinstallatie

Om vakkundig en veilig de gevels van een gebouw te kunnen onderhouden, heeft u een gevelonderhoudsinstallatie nodig. Met een gevelonderhoudsinstallatie kunt u de onderhoudswerkzaamheden zonder zorgen verrichten.

Voorbeelden van dit soort systemen zijn een dakwageninstallatie, gondelinstallatie, railsysteem of monorailsysteem.

Ervaren specialisten


Dakwageninstallatie


Een dagwageninstallatie is een voorbeeld van een gevelonderhoudsinstallatie. De kracht van dit onderhoudssysteem ligt in de gestandaardiseerde modulaire opbouw in combinatie met de doelmatige en duurzame techniek. Onze dakwageninstallatie is betrouwbaar, veilig en heeft een gunstige kostprijs. Een ander voordeel is de servicevriendelijke techniek en de beperkte installatiehoogte in parkeerstand. Deze gevelonderhoudsinstallatie is te voorzien van elke gewenste oppervlaktebehandeling en kleur.

Gondelinstallatie

Een tweede voorbeeld van een gevelonderhoudsinstallatie is een gondelinstallatie. Een gondelinstallatie van EcoTec is toe te passen in combinatie met bijvoorbeeld een monorailsysteem of een gevelwagen. Dit systeem is geschikt voor maximaal twee personen met hulpmateriaal. De gondelinstallatie is functioneel opgebouwd en voorzien van klimtakels, vanginrichting, obstakelbeugel en rubberen stootbanden. Ook dit systeem is in elke gewenste kleur leverbaar.

EcoTec_img_6

Waarom EcoTec?


Een gevelonderhoudsinstallatie van EcoTec staat in een juiste verhouding met de benodigde investering dankzij de gestandaardiseerde opbouw.


De specialist in gevelliften voorziet in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame gevelonderhoudsystemen. Wij leveren en monteren diverse soorten installaties die wij zelf produceren in onze eigen productiehal.

Zuidas Blok 10 Amsterdam


Een gevelonderhoudsinstallatie van EcoTec staat in een juiste verhouding met de benodigde investering dankzij de gestandaardiseerde opbouw. De specialist in gevelliften voorziet in de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame gevelonderhoudsystemen. Wij leveren en monteren diverse soorten installaties die wij zelf produceren in onze eigen productiehal.

Gevelonderhoudsinstallatie installeren?


Wilt u een gevelonderhoudsinstallatie door ons laten installeren? Dat kan! Ook het onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren. Wij gaan graag voor u aan de slag. Weet u niet welk systeem geschikt is voor uw gebouw? Onze ervaren vakmensen adviseren u graag. Neem nu contact op via 038-375 83 63 of mail naar info@ecotecbv.nl.

Samen de juiste technische oplossing


EcoTec Gevelliften B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep

T. 038 - 375 83 63 E. info@ecotecbv.nl

    Stuur ons een bericht.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door EcoTec.

    Contact