E. info@ecotecbv.nl
T. 038 - 375 83 63

Hangladder

De hangladder is een uitstekende oplossing voor situaties waarin gevelonderhoud uitgevoerd dient te worden. Het is vooral ideaal voor gebouwen met bijvoorbeeld een luifelconstructie. De ladder is namelijk van onderaf te betreden en handmatig te verplaatsen.

Hangladder met
railwagen


De hangladder, met een totale lengte van circa 10 meter, is uitgevoerd met een railwagen. Deze is voorzien van wielbreukbeveiliging en een remmechanisme. Met de ladder kunnen drie verdiepingen van een gebouw bereikt worden. Bij de hangrail horen ondersteuningen als ophangbeugels, verbindingstukken, eindaanslagen en bevestigingsmiddelen. De ondersteuningen worden met een tussenafstand van 2400 mm gemonteerd door middel van spreidankers. Ter hoogte van elke etage wordt de ladder voorzien van een in- en uitklapbaar voetbordes.

Gebruikerscomfort


De hangladder is handmatig te verplaatsen dankzij een hangrail. De hangrail is thermisch verzinkt. Voor het afsteunen op de gevel wordt de ladder voorzien van een gevelrolstel met niet-strepende rubberen rollen. Aan de onderzijde is een laddereinde markeringsbeugel gemonteerd. De ladder wordt van onderaf betreden met behulp van een meegeleverde aanhaakladder en muurbeugel. In overleg wordt de hangladder op een nader te bepalen plaats geparkeerd en door een mee te leveren roestvaststalen gevelklem stormvast aan de gevel bevestigd.

Hangladder

Valbeveiliging


De hangladder is uitgevoerd met een valbeveiligingssysteem, type Söll-rail, om het valgevaar zo veel mogelijk te beperken. Het systeem bestaat uit een verticale rail, gemonteerd aan de sporten van de ladder, een vangwagen en een harnasgordel die aan de vangwagen wordt bevestigd. Op de juiste werkhoogte aangekomen moet de gebruiker zich vast zetten met behulp van de positioneringslijn. De valafstand blijft beperkt tot max. 140 mm.

Materialen


De ladderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium (51ST) en zijn geschikt voor zwaar industrieel gebruik. De sporten zijn onverbrekelijk geborgd en voorzien van antislipprofiel.

Hangladder kopen?


Wilt u gevelonderhoud laten uitvoeren aan een gebouw dat alleen van onderaf te betreden is? Kies dan voor een hangladder. Zoekt u een ladder die vanaf de bovenzijde te betreden is, kies dan voor een gevelladder. Wilt u direct een offerte aanvragen of meer informatie? Neem nu contact met ons op via 038 - 375 83 63 of info@ecotecbv.nl.

Samen de juiste technische oplossing


EcoTec Gevelliften B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep

T. 038 - 375 83 63 E. info@ecotecbv.nl

    Stuur ons een bericht.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door EcoTec.

    Contact